MUSEOKAUPPA

Lapuan Taidemuseon yhteydessä toimii museokauppa Paukun Puoti, joka huolehtii museon avoinnapito-, neuvonta- ja myymäläpalveluista.

 

 

 

 

 Museokaupan valikoimiin kuuluvat näyttelyihin ja kulttuurikeskus Vanha Paukkuun liittyvät tuotteet. Tarjolla on useiden lapualaisten ja eteläpohjalaisten käsityöläisten valmistamia tuotteita. Paukun Puodista voit ostaa suomalaisia matkamuistoja ja merkkituotteita sekä suomalaisten käsityöläisten valmistamia lahjatavaroita, kierrätystuotteita, koruja ja postikortteja. Puodista voit hankkia myös museokortin. Tervetuloa!

www.paukunpuoti.fi        


https://www.facebook.com/paukunpuoti/

 

 

 

 

 

 

 

Lapuan Taidemuseo, Kulttuurikeskus Vanha Paukku, Vanhan Paukun tie 1, 62100 Lapua, p. (06) 4384 520, lapuantaidemuseo@lapua.fi.

Avoinna ma - pe 11-17, la 11-15, su suljettu